Finanční analýza společnosti Obchodní tiskárny, a. s. - Šramotová, Martina (2006)
Význam a cíl finanční analýzy. Zdroje informací pro finanční analýzu. Charakteristika společnosti Obchodní tiskárny, a.s. Horizontální a vertikální analýza podniku