Finanční analýza společnosti Obchodní tiskárny, a. s. - Šramotová, Martina; Bardún, Adam, 1980-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Význam a cíl finanční analýzy. Zdroje informací pro finanční analýzu. Charakteristika společnosti Obchodní tiskárny, a.s. Horizontální a vertikální analýza podniku
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses