Analýza demografických rozdílů zemí Evropské unie - Myšková, Pavlína; Marek, Luboš; Svoboda, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Z historie Evropské unie. Volba demografických ukazatelů. Úprava dat. Analýzy jednotlivých ukazatelů. Shluková analýza
Vedoucí práce: Tomáš Fiala
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: shluková analýza; standardizace a normalizace; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; cluster analysis; standardization; master's theses