Analýza společnosti Ekon, s.r... na trhu - Bartoň, Lukáš; Černá, Jitka; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Malé a střední podniky. Podpora malého a středního podnikání. Popis firmy Ekon. Vývoj finančních ukazatelů firmy
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses