Optimalizace procesů ve společnosti APT, spol. s r.o. - Ptáčková, Jana (2006)
Procesní přístup. Normy ISO řady 9000 a procesy. Přínosy procesního managementu. Charakteristika společnosti APT. Procesy a jejich optimalizace