Optimalizace procesů ve společnosti APT, spol. s r.o. - Ptáčková, Jana; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Procesní přístup. Normy ISO řady 9000 a procesy. Přínosy procesního managementu. Charakteristika společnosti APT. Procesy a jejich optimalizace
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: procesní management; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; process management; master's theses