Využití vícerozměrných metod pro rozbor ukazatele ekonomické svobody - Křiklava, Pavel (2006)
Různé způsoby nahlížení na ekonomickou svobodu. Metoda hlavních komponent. Popis datového souboru. Průzkumová analýza dat