Využití vícerozměrných metod pro rozbor ukazatele ekonomické svobody - Křiklava, Pavel; Vrabec, Michal; Průša, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Různé způsoby nahlížení na ekonomickou svobodu. Metoda hlavních komponent. Popis datového souboru. Průzkumová analýza dat
Vedoucí práce: Michal Vrabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses