Analýza financování rozvoje Pardubického kraje - Kašková, Kristýna; Peková, Jitka, 1946-; Pilný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Historický vývoj financování regionálního rozvoje v ČR. Vývoj regionální politiky ČR. Vývoj regionální politiky Evropského společenství. Současný stav regionální politiky EU. Současný stav financování regionálního rozvoje ČR v kontextu EU. Analýza rozpočtových možností financování rozvoje Pardubického kraje
Vedoucí práce: Jitka Peková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: územní samospráva; financování; investice; regionální rozvoj; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional administration; financing; investments; regional development; master's theses