Fundamentální analýza na index PX - Horák, Ondřej (2007)
Druhy fundamentální analýzy. Jednoduché regresní analýzy. Vysvětlení vlivu inflace na vývoj indexu PX. Vysvětlení vlivu PRIBORu na vývoj indexu PX