Fundamentální analýza na index PX - Horák, Ondřej; Koderová, Jitka; Nešpor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Druhy fundamentální analýzy. Jednoduché regresní analýzy. Vysvětlení vlivu inflace na vývoj indexu PX. Vysvětlení vlivu PRIBORu na vývoj indexu PX
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses