Metodika vývoje IS - Synáček, Václav; Řepa, Václav, 1958-; Hamerník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Business inteligence. Architektury business inteligence. Části CWM. Modelování business intelligence v kontextu metodik vývoje IS
Vedoucí práce: Václav Řepa
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: business intelligence; informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; business intelligence; master's theses