Živelní pojištění - Pospíšil, Dušan; Bílková, Diana; Novotný, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Všeobecné pojistné podmínky. Trh neživotního pojištění v ČR. Technické rezervy v neživotním pojištění. Teorie rizika v pojišťovnictví
Vedoucí práce: Diana Bílková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses