První praktické zkušenosti s emisním obchodováním v České republice - Cejnar, Michal; Geuss, Erik, 1963-; Chmelík, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Obecný pohled zaměřený na teorii obchodovatelných emisních povolenek. Česká republika a Kjótský protokol. Analýza národního alokačního plánu po první třetině prvního obchodovacího období z pohledu podniku
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses