Městský úřad: působnost, organizace a činnost (na příkladu města Černošice) - Ulmanová, Hana; Svoboda, Karel, 1930-2007; Postránecký, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Základní aspekty fungování městských úřadů. V České republice je užíván tzv. smíšený model veřejné správy. Výsledkem druhé fáze reformy veřejné správy bylo vyčlenění obcí s pověřeným obecním úřadem a obcí s rozšířenou působností. Analýza postavení, působnosti a organizační struktury městského úřadu obce s rozšířenou působností včetně přiblížení jeho činnosti. Metody, které napomáhají zlepšovat činnost městského úřadu. Městský úřad Černošice jako konkrétní příklad pro zpracování vybraného tématu
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: benchmarking; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; benchmarking (management); master's theses