Metodika práce s informacemi v Komunitním censtru pro seniory Praha 8 - Domalípová, Zuzana (2007)
Komunitní práce, komunitní projekty a komunitní plánování. Role informací v organizaci a vliv komunikace na její chod. Vybrané procesy a s nimi spojené dokumenty a možná zlepšení, včetně zapojení moderních informačních technologií a předložení organizační struktury. Bezpečnostní politika organizace. Doporučení jak zefektivnit interní komunikaci a návrh detailní strategie komunikace externí