Metodika práce s informacemi v Komunitním censtru pro seniory Praha 8 - Domalípová, Zuzana; Střížová, Vlasta, 1946-; Holmerová, Iva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Komunitní práce, komunitní projekty a komunitní plánování. Role informací v organizaci a vliv komunikace na její chod. Vybrané procesy a s nimi spojené dokumenty a možná zlepšení, včetně zapojení moderních informačních technologií a předložení organizační struktury. Bezpečnostní politika organizace. Doporučení jak zefektivnit interní komunikaci a návrh detailní strategie komunikace externí
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses