Zákon o elektronickém podpise v ČR a FR - Slota, Juraj; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Porovnání legislativy upravující elektronický podpis a jeho používání v ČR a ve Francii. Obě země vychází ze Směrnice EU o elektronickém podpisu, takže jejich legislativa je podobná. Hodnocení a aplikování této legislativy do praxe, se zaměřením na eGovernment. Metodikou EU je porovnávána sofistikovanost dostupných služeb veřejné správy v obou zemích. Z tohoto porovnání vyplývá, že ČR sice zatím zaostává v poskytování služeb občanům, ale české firmy se těší stejně vysoké úrovni služeb jako francouzské
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: elektronický podpis; zákonodárství; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic signatures; legislation; bachelor's theses