Finanční analýza Silon, spol. s.r.o. - Biško, Martin (2007)
Hodnocení finančního zdraví společnosti Silon, s.r.o. na základě vybraných ukazatelů. Popis použitých ukazatelů. Charakteristika podniku a následně i odvětví chemického průmyslu. SWOT analýza