Finanční analýza Silon, spol. s.r.o. - Biško, Martin; Marek, Petr; Kaiser, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Hodnocení finančního zdraví společnosti Silon, s.r.o. na základě vybraných ukazatelů. Popis použitých ukazatelů. Charakteristika podniku a následně i odvětví chemického průmyslu. SWOT analýza
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses