Dostupnost přímých finančních podpor ze strukturálních fondů pro podnikatele - Rajdlová, Dana (2007)
Strukturální fondy Evropské unie. Strukturální fondy v České republice v letech 2004-2006. Podpora měkkých a tvrdých projektů v jednotlivých operačních programech. ČMZRB – působnost v podpoře malého a středního podnikání