Dostupnost přímých finančních podpor ze strukturálních fondů pro podnikatele - Rajdlová, Dana; Hrůzová, Helena, 1954-; Pavlů, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Strukturální fondy Evropské unie. Strukturální fondy v České republice v letech 2004-2006. Podpora měkkých a tvrdých projektů v jednotlivých operačních programech. ČMZRB – působnost v podpoře malého a středního podnikání
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: strukturální fondy; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; structural funds; master's theses