Implementace a institucionální zabezpečení projektu RIA v ČR - Duspivová, Kateřina (2007)
Zkušenosti zemí, které již RIA zavedly. Vývoj hodnocení dopadů regulace v Evropské unii. Institucionální zabezpečení implementace RIA v ČR