Implementace a institucionální zabezpečení projektu RIA v ČR - Duspivová, Kateřina; Ševčík, Miroslav, 1958-; Adamec, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Zkušenosti zemí, které již RIA zavedly. Vývoj hodnocení dopadů regulace v Evropské unii. Institucionální zabezpečení implementace RIA v ČR
Vedoucí práce: Josef Šíma
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses