Trendy v e-learningu vo svete a v Českej republike - Jankó, Gabriel (2007)
Základní složky a standardy e-learningu. E-learning v EU a USA. Infrastrukturální podmínky elektronického vzdělávání v ČR. Trh e-learningu v ČR