Trendy v e-learningu vo svete a v Českej republike - Jankó, Gabriel; Benáčanová, Helena, 1947-; Čermáková, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Základní složky a standardy e-learningu. E-learning v EU a USA. Infrastrukturální podmínky elektronického vzdělávání v ČR. Trh e-learningu v ČR
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses