Soudobé prostředky mobilních ICT a jejich využití v podpoře podnikových procesů - Oganesjan, Narek (2007)
Definice a vymezení mobilních prostředků ICT. Využití mobilních prostředků ICT v podnikovém prostředí. Přehled mobilních prostředků pro podporu procesů v oblasti groupware. Specifika komunikátorů. Nasazení komunikátoru v podniku