Soudobé prostředky mobilních ICT a jejich využití v podpoře podnikových procesů - Oganesjan, Narek; Pour, Jan; Beneš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Definice a vymezení mobilních prostředků ICT. Využití mobilních prostředků ICT v podnikovém prostředí. Přehled mobilních prostředků pro podporu procesů v oblasti groupware. Specifika komunikátorů. Nasazení komunikátoru v podniku
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses