Finanční analýza Pivovaru Náchod, a.s. - Cvetanova, Lilia (2007)
Význam finanční analýzy. Základní metody finanční analýzy. Základní informace o společnosti Pivovar Náchod. Analýza absolutních ukazatelů společnosti