Finanční analýza Pivovaru Náchod, a.s. - Cvetanova, Lilia; Boukal, Petr, 1962-2022; Hlavatý, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Význam finanční analýzy. Základní metody finanční analýzy. Základní informace o společnosti Pivovar Náchod. Analýza absolutních ukazatelů společnosti
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses