Problematika stárnoucí populace v ČR z pohledu regionů - Svatoň, Karel; Langhamrová, Jitka, 1958-; Svoboda, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Přiblížení minulého a budoucího demografického vývoje v ČR. Problémy stárnoucí populace. Dopady stárnutí na zdravotní a sociální politiku. Stárnutí populace z mezinárodního pohledu
Vedoucí práce: Jitka Langhamrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses