Finanční analýza společnosti G&G Transport, s.r.o. - Gumulák, Jiří (2007)
Horizontální a vertikální analýza rozvahy. Horizontální a vertikální analýza výkazu zisků a ztrát. Pravidla financování. Poměrové ukazatele. Analýza pracovního kapitálu