Finanční analýza společnosti G&G Transport, s.r.o. - Gumulák, Jiří; Mikovcová, Hana, 1959-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Horizontální a vertikální analýza rozvahy. Horizontální a vertikální analýza výkazu zisků a ztrát. Pravidla financování. Poměrové ukazatele. Analýza pracovního kapitálu
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; doprava; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; transportation; bachelor's theses