Finanční podpora rodin s dětmi - Vávrová, Lenka (2007)
Podpora rodin s dětmi jako součást rodinné politiky. Přímá a nepřímá finanční podpora. Státní výdaje na finanční podporu. Analýza situace vybraných typů rodin