Finanční podpora rodin s dětmi - Vávrová, Lenka; Klazar, Stanislav, 1974-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Podpora rodin s dětmi jako součást rodinné politiky. Přímá a nepřímá finanční podpora. Státní výdaje na finanční podporu. Analýza situace vybraných typů rodin
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: sociální dávky; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; social benefits; master's theses