Oceňování nemovitostí - Blažková, Kristina (2007)
Základní pojmy z oblasti oceňování. Podklady pro oceňování nemovitostí. Metody administrativního oceňování. Ocenění bytové jednotky porovnávacím způsobem dle cenového předpisu