Oceňování nemovitostí - Blažková, Kristina; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Základní pojmy z oblasti oceňování. Podklady pro oceňování nemovitostí. Metody administrativního oceňování. Ocenění bytové jednotky porovnávacím způsobem dle cenového předpisu
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: investice; oceňování nemovitostí; trh nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; investments; real property valuation; real estate market; bachelor's theses