Initial public offerings teorie, empirie a praxe - Podškubka, Tomáš, 1982- (2007)
Definice pojmu Initial public offerings. Výhody a nevýhody IPO. Komparace IPO a alternativních zdrojů financování. Světová IPO aktivita. Podhodnocení emisního kurzu. Emisní akciové trhy v Polsku a ČR. Příčiny malého počtu IPO v ČR