Initial public offerings teorie, empirie a praxe - Podškubka, Tomáš, 1982-; Marek, Petr; Kaiser, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Definice pojmu Initial public offerings. Výhody a nevýhody IPO. Komparace IPO a alternativních zdrojů financování. Světová IPO aktivita. Podhodnocení emisního kurzu. Emisní akciové trhy v Polsku a ČR. Příčiny malého počtu IPO v ČR
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses