Využití SAP PSRM ve státní správě správa dokumentů a spisová služba - Pek, Ondřej (2007)
Vymezení základních principů a přístupů ke správě dokumentů a spisové službě. Analýza problematiky. Možnosti implementace SAP PRSM v konkrétních podmínkách státní správy. Základní koncept řešení