Využití SAP PSRM ve státní správě správa dokumentů a spisová služba - Pek, Ondřej; Pour, Jan; Černý, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Vymezení základních principů a přístupů ke správě dokumentů a spisové službě. Analýza problematiky. Možnosti implementace SAP PRSM v konkrétních podmínkách státní správy. Základní koncept řešení
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: spisová služba; informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; records management; master's theses