Technická analýza na devizovém trhu - Čížková, Lenka; Koderová, Jitka; Nešpor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Technická a fundamentální analýza. Analýza grafických formací. Charakteristika indikátorů. Oscilátory a Dowova teorie. Obchodování na devizovém trhu
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses