Hodnocení výsledků firmy Faurecia Exhaust Systems, s.r.o. pomocí finanční analýzy - Holubová, Ivana (2007)
Nástroje finanční analýzy podniku. Bankrotní a bonitní modely. Hodnocení výsledků firmy v letech 2000 až 2005. SWOT analýza ve společnosti Faurecia