Hodnocení výsledků firmy Faurecia Exhaust Systems, s.r.o. pomocí finanční analýzy - Holubová, Ivana; Marek, Petr; Kaiser, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Nástroje finanční analýzy podniku. Bankrotní a bonitní modely. Hodnocení výsledků firmy v letech 2000 až 2005. SWOT analýza ve společnosti Faurecia
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses