Podpora vývozu v ČR a vývoj obchodnej bilancie (1999 - 2005) - Rakár, Ján (2007)
Všeobecná východiska hodnocení vztahu obchodní bilance a proexportní politiky. SWOT analýza českého zahraničního obchodu. Proexportní politika. Charakteristika České agentury pro podporu obchodu/CzechTrade