Podpora vývozu v ČR a vývoj obchodnej bilancie (1999 - 2005) - Rakár, Ján; Petrášek, František, 1934-; Šindel, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Všeobecná východiska hodnocení vztahu obchodní bilance a proexportní politiky. SWOT analýza českého zahraničního obchodu. Proexportní politika. Charakteristika České agentury pro podporu obchodu/CzechTrade
Vedoucí práce: František Petrášek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses