Možnosti využití projektových technik v procesním managementu a nové směry projektového managementu - Kučera, Petr; Řepa, Václav, 1958-; Hamza, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Interakce mezi projekty a procesy. Projektové techniky v procesním managementu. Nové směry projektového managementu
Vedoucí práce: Václav Řepa
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: management; informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; management; master's theses