Posuzování vlivů na životní prostředí v České republice analýza dat informačního systému EIA v letech 2002 - 2005 - Březinová, Lucie (2007)
Historie posuzování vlivů na životní prostředí. Definice EIA. Posuzování vlivů na životní prostředí přesahujících hranice ČR. EIA a předpisy upravující územně plánovací, stavební a investiční činnost. Informační systém EIA