Posuzování vlivů na životní prostředí v České republice analýza dat informačního systému EIA v letech 2002 - 2005 - Březinová, Lucie; Dvořák, Antonín; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Historie posuzování vlivů na životní prostředí. Definice EIA. Posuzování vlivů na životní prostředí přesahujících hranice ČR. EIA a předpisy upravující územně plánovací, stavební a investiční činnost. Informační systém EIA
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: posuzování vlivů na životní prostředí; státní správa; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental impact assessment; state administration; bachelor's theses