Pozice RM-Systému na českém kapitálovém trhu - Novotný, Josef; Revenda, Zbyněk, 1959-; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Důvody vzniku RM-Systému a jeho princip. Kapitálový trh v novém tisíciletí. Teorie trhů cenných papírů. RM-Systém v současnosti
Vedoucí práce: Naďa Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses